Waardetour op Wielen:
ontdek de waarde van je woning

Onze makelaar fietst langs voor een vlot bezoekje!

Waardetour op wielen: vlotte vrijblijvende waardebepaling

Met onze Waardetour op Wielen kun je een vrijblijvend bezoekje van onze makelaar aanvragen. Als je benieuwd bent naar de waarde van je woning na een verbouwing, nadenkt over een andere woning of rondloopt met een aantal woonvragen is dit je kans. Onze makelaars Annet of Mark komen graag langs voor een vlot, vrijblijvend bezoekje. Zo heb je direct helder wat de waarde en verkoopkansen zijn van jouw woning. Wij werken hier graag en kennen deze omgeving dan ook op ons duimpje. Na het aanvragen van de waardetour wordt er een afspraak gemaakt waarop wij langs kunnen komen. Met behulp van deze analyse ter plaatse en een aanvullend onderzoek naar vergelijkbare woningen en kadastrale gegevens wordt de waarde van jouw huis bepaald. Deze waardebepaling blijft een indicatie, het is dus geen taxatie. Ook kun je al je woonvragen aan onze makelaars stellen.

Waar kijken wij naar?

  • De staat van onderhoud van de woning
  • Kansen tot woningverbetering
  • Locatie en woonomgeving
  • Actuele hypotheekmogelijkheden
Waardetour op wielen WA Westerbork

10 Apollo smit Het Zwiggelterveld 106 02 mei 2024

Vanaf het begin zeer fijn contact met Mark, Annet en Jessica. zij hebben ons prima geadviseerd en hebben alles gedaan wat in hun vermogen lag om ons pand te verkopen. Door de verhoging van de...

10 Apollo Smit 19 apr. 2024

Vanaf het begin zeer fijn contact met Mark, Annet en Jessica. zij hebben ons prima geadviseerd en hebben alles gedaan wat in hun vermogen lag om ons pand te verkopen. Door de verhoging van de...

10 RV 20 mrt. 2024

Verkooptraject met Woonaccent Makelaars Westerbork is in goed overleg verlopen. Prima communicatie en begeleiding. Korte lijntjes mede door eigen whatsapp groep. Kwaliteit foto's en brochure waren...

8.0 Arno Jacobs 15 mrt. 2024

Prettige mensen, vlot & vriendelijk. Zeker een aanrader

8.0 Anoniem Veldakker 7 14 mrt. 2024

De communicatie was laagdrempelig en prettig. Onderhandeling ging heel gericht en praktisch, transparant.

10 Erzsebet Wenneke 07 mrt. 2024

Meedenkend en ondersteunend kantoor, eerlijk en direct in communicatie. Verkoop van ons vakantiehuisje via dit kantoor gedaan, zouden dit zo weer doen.

8.0 Mevr. Kamps Westeinde 35 04 mrt. 2024

Het contact verliep prima. Ze waren goed bereikbaar en hulpvaardig met tips om ook de juiste stappen te kunnen zetten. Zelf wist ik niet goed wat ik kon verwachten van een aankoop makelaar.

10 Joyce Naarding 02 feb. 2024

Super makelaar!! Al eerder zaken meegedaan toen we nabij woonden...Nadat onze plaatselijke makelaar ons liet zitten, en slecht bereikbaar was nam mark en zij collega's het over ondanks dat onze woning...

9.0 Anoniem Speenkruid 72 31 jan. 2024

Woonaccent Westerbork. Uitstekende makelaar. Zoals afgesproken kwam de beloofde expertise prima uit de doeken.

8.0 Dhr. Bremmer Nieuwe Es 6 a 10 jan. 2024

Communicatie verliep goed hoewel wij zelf enkele keren om een reactie moesten vragen. Vriendelijk en klantgericht secretariaat. Aanbevolen!

Meld je aan voor de Waardetour op Wielen!

Zodra we weten wat de waarde is van je huis, kunnen we eventueel naar de volgende stap. Welke verkoopstrategie past het beste bij je huis? Dit advies onderbouwt de makelaar met zijn antwoord op de bovenstaande punten. Wil je een gratis bezoek van onze makelaar aanvragen? Bel of mail ons gerust om een afspraak in te plannen. Je kunt ook het contactformulier invullen.

Waardetour op wielen

Waardetour op Wielen inplannen

Plan gratis een bezoekje in van onze makelaar

Dan komen wij gezellig langs op de fiets!

Na het aanvragen van onze Waardetour op Wielen maken we een afspraak met je om langs te komen. Met behulp van deze analyse ter plaatse en een aanvullend onderzoek wordt de waarde van jouw huis bepaald.

Woonaccent Makelaars Westerbork
B.G. van Weezelplein 7
9431 AG Westerbork

Back to top