Waardetour op Wielen:
ontdek de waarde van je woning

Onze makelaar fietst langs voor een vlot bezoekje!

Waardetour op wielen: vlotte vrijblijvende waardebepaling

Met onze Waardetour op Wielen kun je een vrijblijvend bezoekje van onze makelaar aanvragen. Als je benieuwd bent naar de waarde van je woning na een verbouwing, nadenkt over een andere woning of rondloopt met een aantal woonvragen is dit je kans. Onze makelaars Annet of Mark komen graag langs voor een vlot, vrijblijvend bezoekje. Zo heb je direct helder wat de waarde en verkoopkansen zijn van jouw woning. Wij werken hier graag en kennen deze omgeving dan ook op ons duimpje. Na het aanvragen van de waardetour wordt er een afspraak gemaakt waarop wij langs kunnen komen. Met behulp van deze analyse ter plaatse en een aanvullend onderzoek naar vergelijkbare woningen en kadastrale gegevens wordt de waarde van jouw huis bepaald. Deze waardebepaling blijft een indicatie, het is dus geen taxatie. Ook kun je al je woonvragen aan onze makelaars stellen.

Waar kijken wij naar?

  • De staat van onderhoud van de woning
  • Kansen tot woningverbetering
  • Locatie en woonomgeving
  • Actuele hypotheekmogelijkheden
Waardetour op wielen WA Westerbork

10 Joyce Naarding 02 feb. 2024

Super makelaar!! Al eerder zaken meegedaan toen we nabij woonden...Nadat onze plaatselijke makelaar ons liet zitten, en slecht bereikbaar was nam mark en zij collega's het over ondanks dat onze woning...

9.0 Anoniem Speenkruid 72 31 jan. 2024

Woonaccent Westerbork. Uitstekende makelaar. Zoals afgesproken kwam de beloofde expertise prima uit de doeken.

8.0 Dhr. Bremmer Nieuwe Es 6 a 10 jan. 2024

Communicatie verliep goed hoewel wij zelf enkele keren om een reactie moesten vragen. Vriendelijk en klantgericht secretariaat. Aanbevolen!

10 Dhr. Maaskant Schaapmaat 4 29 dec. 2023

Open en eerlijke begeleiding, niet te gehaast maar gewoon zakelijk en vertrouwd . Vanaf het eerste contact alles soepel verlopen.

10 Kees Hamminga 22 dec. 2023

Door onze dochter bij jullie terecht gekomen. Fijn contact, lekker gewoon. Hartelijk dank

9.8 Anoniem Kanaal O.Z. 13 I 07 dec. 2023

Leuke mensen, je word goed op de hoogte gehouden van alles! Vanaf begin tot eind goed geregeld! Aanrader!

9.0 Anoniem Eserstraat 38 06 nov. 2023

Gelijk al het eerste telefonische contact naar medewerker kantoor, verliep heel prettig. Er werd ruim de tijd genomen om al mijn vragen te stellen en hier antwoord op te krijgen. Een eerste aanzet...

10 A naamloos 25 okt. 2023

Wat zijn wij goed geadviseerd bij de verkoop van ons huis. Woonaccent Makelaars Westerbork is vakkundig, open en eerlijk en dat geldt voor het gehele team, wij zijn zeer tevreden, een echte aanrader.

9.5 Dhr. Klaas Bos Florakade 530 20 okt. 2023

Het contact met de makelaar en vooral het kantoor verliep soepel. Ondanks het feit dat de makelaar niet bekend is in Groningen is hij door gedegen onderzoek en een goede strategie tot een juiste...

10 Leo hidding De Breistroeken 65 12 okt. 2023

Alles prima verlopen. Haastige spoed is zelden goed. Alle tijd genomen om een goede prijs te krijgen

Meld je aan voor de Waardetour op Wielen!

Zodra we weten wat de waarde is van je huis, kunnen we eventueel naar de volgende stap. Welke verkoopstrategie past het beste bij je huis? Dit advies onderbouwt de makelaar met zijn antwoord op de bovenstaande punten. Wil je een gratis bezoek van onze makelaar aanvragen? Bel of mail ons gerust om een afspraak in te plannen. Je kunt ook het contactformulier invullen.

Waardetour op wielen

Waardetour op Wielen inplannen

Plan gratis een bezoekje in van onze makelaar

Dan komen wij gezellig langs op de fiets!

Na het aanvragen van onze Waardetour op Wielen maken we een afspraak met je om langs te komen. Met behulp van deze analyse ter plaatse en een aanvullend onderzoek wordt de waarde van jouw huis bepaald.

Woonaccent Makelaars Westerbork
B.G. van Weezelplein 7
9431 AG Westerbork

Back to top