Wij zijn trots op onze klantbeoordelingen en dat laten wij graag aan je zien


Dit vinden onze klanten

Bij Woonaccent Makelaars Westerbork werken we met veel plezier en enthousiasme aan een goede begeleiding van jouw woonreis. We zetten graag een stapje extra en dit wordt gewaardeerd door onze klanten. We worden gemiddeld met een 8,6 beoordeeld en daar zijn we trots op! Lees hier onze klantbeoordelingen.

9.0 Anoniem Koelkamp 1 02 jun. 2022

Goed, snel en accuraat!!. Goede begeleiding met de juiste kennis en ervaring. Duidelijke stappenplan met een goede open communicatie.

10 Dhr. R. Holmeier Gagelmaat 4 144 30 mei 2022

Zeer bekwame makelaar. Presenteerde het huis erg goed op het internet. Woonaccentmaaklers zijn een echte aanrader als het gaat om het professioneel verkopen van uw woning. Ik zou het zo weer doen.

10 Anoniem Warmenbossenweg 3 a11 10 mei 2022

Zeer goed geïnformeerd tijdens de verkoopperiode zeer adequate terugkoppeling en en goed overleg , wanneer je even niet bereikbaar bent laten ze een bericht achter of bellen terug

9.5 Dhr. T. Leeuwinga Klinkenstraat 15 21 apr. 2022

Prettig contact en goede communicatie. Altijd correct en netjes geholpen. Een aanrader als men een huis wil verkopen.

9.0 Dhr. Ponne Buitenakker 22 01 apr. 2022

Duidelijke afspraken Verstand van zaken Vriendelijke vakmensen Goed bereikbaar Transparant Kortom: een aanrader!

9.0 Dhr. Ponne Buitenakker 22 31 mrt. 2022

Duidelijke afspraken Verstand van zaken Vriendelijke vakmensen Goed bereikbaar Transparant Kortom: een aanrader!

10 Kyra van Leeningen 16 mrt. 2022

👍🏻

8.0 Anoniem Oranjekanaal Z.Z. 17 22 feb. 2022

Goed meedenkend en goed aangevoeld qua tempo om de stap naar verkoop te zetten. In september een eerste oriënteren gesprek gehad. Makelaar nam er echt de tijd voor om alle aspecten goed door te...

8.0 Anoniem Oranjekanaal Z.Z. 17 21 feb. 2022

Goed meedenkend en goed aangevoeld qua tempo om de stap naar verkoop te zetten. In september een eerste oriënteren gesprek gehad. Makelaar nam er echt de tijd voor om alle aspecten goed door te...

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Woonaccent Makelaars Westerbork
B.G. van Weezelplein 7
9431 AG Westerbork

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct