Nieuwbouwproject “Borker Staete”

Er zijn nog 4 appartementen beschikbaar!

12 luxe nieuwbouw koopappartementen

Duurzaam, comfortabel én luxe wonen in een appartement middenin het groene Drenthe? Met het bijzondere project Borker Staete komen al je woonwensen uit!

Dit complex biedt twaalf nieuwbouw koopappartementen, fantastisch gelegen in de historische kern van het mooie Westerbork. Alles nieuw, alles luxe afgewerkt. Helemaal naar jouw wens. Er zijn nog 4 appartementen beschikbaar!

De appartementen

Het project Borker Staete omvat twaalf royale driekamerappartementen. Uiteraard is in het ontwerp rekening gehouden met een zo gunstig mogelijke ligging van de ramen, waardoor je straks kunt genieten van een optimale daglichtinval. Elk appartement heeft een ruime living met woon- en keukengedeelte, een badkamer (casco), twee slaapkamers en een bijkeuken/berging. Jouw appartement beschikt daarnaast over een eigen buitenruimte, parkeerplaats en garagebox.

Westerbork

Hoe groen én gezellig wil je wonen? Westerbork ligt midden in de groene gemeente Midden-Drenthe, waar prachtige natuurgebieden en gezellige dorpjes en steden elkaar afwisselen. Het kenmerkende esdorpenlandschap rondom Westerbork, met hooggelegen dorpen met brinken, essen, houtwallen en laaggelegen weide- en hooilanden, is met name gevormd gedurende de voorlaatste ijstijd.

De omgeving

De omgeving van Westerbork barst van het natuurschoon. Er zijn tal van bos- en heidegebieden. Staatsbossen vindt u in Hooghalen, Grolloo en Schoonloo. Ten zuiden van Westerbork ligt het Mantingerzand, een uniek uitgestrekt stuifzandgebied. Rondom Westerbork kunt u heerlijk wandelen, fietsen of genieten van alle activiteiten en bezienswaardigheden die deze streek je biedt. Ook als het gaat om vervoer is Westerbork gunstig gelegen: er is een uitstekende aansluiting op het weggennet (de A28 en de N381) en het spoor (station Beilen).

Buitenzijde Borker Staete 2

Opties

Het appartement wordt compleet en modern aangeleverd. Het prettige aan dit nieuwbouwproject is dat je deze helemaal naar jouw eigen wens kunt aanpassen. Dus wil je jouw droomkeuken plaatsen? Dat kan!

Wil je meer weten over alle opties?

Vraag gerust naar de mogelijkheden voor de inrichting van het appartement. Wij zijn enthousiast en vertellen je er graag meer over!

Interesse in een appartement of brochure aanvragen? Laat hieronder je gegevens achter.

Buitenzijde Borker Staete 3
Nieuwbouw Westerbork aangezicht klein

Heb je vragen?

Of wil je meer informatie?

Voor vragen en verdere informatie - over bijvoorbeeld inschrijving en prijzen - staan wij je graag te woord. Loop eens bij ons binnen op kantoor of pak de telefoon en bel ons. Mark, of één van onze andere collega's, staat graag voor je klaar!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Woonaccent Makelaars Westerbork
B.G. van Weezelplein 7
9431 AG Westerbork

Back to top