Verkopen met Woonaccent Makelaars Westerbork

Vindingrijk
Wij houden van wat we doen en doen altijd ons uiterste best. Die passie komt terug in de manier waarop wij te werk gaan. Als jij wil verhuizen gaan we de uitdaging met jou aan. In de huidige markt betekent dit dat we vindingrijk te werk moeten gaan.
Thuis in de regio
Wij wonen en werken in deze omgeving en zijn lokaal betrokken. We zijn een laagdrempelig kantoor, je kunt met een gerust hart bij ons binnen lopen met al je vragen. We kunnen je alles vertellen over de ins en outs van elke straat of wijk. Deze kennis zetten we graag voor jou in. Zo zorgen we ervoor dat jouw woning wordt verkocht tegen de beste prijs en voorwaarden.
Begeleiding op maat
Wij nemen de tijd om onze klanten te leren kennen om zo de beste begeleiding te kunnen bieden. Ons team is altijd bereikbaar voor onze klanten, geen vraag blijft onbeantwoord. Wij houden je van alle stappen op de hoogte.

Verkopen doe je met de makelaar van Woonaccent

Op je eigen manier

Je huis verkopen in onze regio. Dat wil je aanpakken op je eigen manier. Daarom is er bij Woonaccent Makelaars Westerbork geen standaard verkoopproces. In overleg bepalen wij samen de beste verkoopstrategie voor jouw huis, een strategie die past bij jouw situatie en wensen. Na een eerste kennismakingsgesprek waarin we jouw mogelijkheden op een rij zetten, stellen wij samen een verkoopstrategie op.

De voordelen

  • Korte lijnen, al onze medewerkers zijn op de hoogte van jouw traject
  • Expertise in de markt en de mensen
  • Je betaalt pas nadat wij je huis hebben verkocht
  • Persoonlijk contact
  • Op maat samengesteld verkooppakket

Plan een gratis verkoopgesprek in

Of vraag eerst een waardebepaling aan

Wat is mijn woning waard?

Ben jij benieuwd naar de waarde van je woning? Heb je verhuisplannen, of weet jij helemaal nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis een vrijblijvende een waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en geven we je tips over het (eventuele) verkopen van je woning.

Zo verkoopt Woonaccent Makelaars Westerbork jouw woning

Je kiest voor Woonaccent Makelaars Westerbork wanneer je een realistische makelaar wilt met een no-nonsense mentaliteit. We wekken geen verwachtingen die we niet waar kunnen maken. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen! Voor de start van de verkoop bespreken we de verschillende opties en overleggen we wat in jouw geval de beste aanpak is. Ook hebben we het over de bijbehorende kosten zodat je vooraf weet waar je aan toe bent.

Online woondossier

Openheid van zaken vinden wij vanzelfsprekend. Deze openheid vind je terug in jouw online woondossier. Deze is altijd bereikbaar en hierin kun je alles terugvinden wat er gezegd of gedaan is. Uiteraard is dit een aanvulling, persoonlijk contact staat bij ons voorop.

Energielabel

Voor je je woning in de verkoop kunt zetten heb je een energielabel nodig. De aanvraag van het energielabel kan enkele weken in beslag nemen dus begin hier op tijd mee. Als je wilt kunnen wij je dit ook uit handen nemen.

Verkopen in Westerbork

Wil je binnen 2 minuten weten wat jouw huis waard is? Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. De waarde-indicatie verschijnt direct in je mailbox.

Meer lezen

Ons verkooppakket

Wij zorgen voor een optimale presentatie van jouw huis en zetten o.a. de volgende middelen in:

  • Klusservice
  • Stylingadvies
  • Online plaatsing en campagne
  • Professionele fotografie en overig beeldmateriaal

Meer informatie over verkopen

Of bekijk hoeveel je huis waard is

Woning verkopen met woonaccent westerbork

Ben jij op zoek naar een makelaar die jouw behoeftes als uitgangspunt neemt?

We willen je graag persoonlijk leren kennen. Vul je contactgegevens hieronder in of bel ons direct op 0593 - 33 33 34 om een afspraak te maken voor een kennismaking of gratis waardebepaling. Tot snel!

Team makelaars 549x530

Wat onze klanten vinden:

9.5 Dhr. Van Wijk Westeinde 41 30 okt. 2021

Na eerdere geslaagde verkopen, weer een succesvol afgesloten traject. Vooral de communicatie en het stringente optreden van makelaar Annet Krikken passen prima bij mij. Duidelijke afspraken en deze...

7.5 Dhr. P. Koning Warmenbossenweg 3 10 28 jul. 2021

Een prettige samenwerking tijdens looptijd. Keurige afwerking tot heden. Zoals het nu naar uit ziet verloopt alles naar wens.

8.5 Anoniem Leemskoel 22 06 jul. 2021

In het begin was er even een misverstand en werd de woning van de buurman op de plattegrond aangegeven. En daarbij ook het aantal kamers, dat verschilde.

9.0 Anoniem Breistroekenweg 13 23 apr. 2021

Betrokken, punctueel, passie en belangstellend. Wij willen woonaccent makelaars Westerbork aan iedereen warm aanbevelen

10 Anoniem Coehoorn 6 21 apr. 2021

Mark Kerssies is een topmakelaar. Contacten met hem en zijn medewerkers waren altijd erg plezierig en vlot. Goede inschatting van de waarde van het huis. Een topfotografe heeft sublieme foto's...

8.0 Anoniem Mepperstraat 13 06 apr. 2021

Goede informatie en begeleiding, prettige contacten en altijd bereikbaar. Plezierige samenwerking met zeer bevredigend resultaat.

10 Graeme Jens 09 feb. 2021

Bij deze makelaar naar binnen gelopen, op zoek naar een aankoop makelaar. Werd, tot mijn verbazing, gelijk geholpen. Ondanks dat ik uit het niks binnen kwam, wist de makelaar (Annet Krikken) mij alle...

9.0 Anoniem Eursing 29 02 okt. 2020

Zeer plezierige samenwerking met de makelaar en het kantoor. Fijn persoon, duidelijk en eerlijk.

8.0 Dhr. Streek 16 jun. 2020

Begeleiding was uitstekend en het contact met makelaar en medewerkster was vriendelijk. Geen spijt van deze keuze gehad.

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Woonaccent Makelaars Westerbork
B.G. van Weezelplein 7
9431 AG Westerbork

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct