Alle aandacht voor de verkoop van jouw huis

Wij zijn de lokale makelaar voor een groot deel van Drenthe. Waar jouw huis ook staat: wij zorgen ervoor dat je huis wordt verkocht voor de beste prijs. Zet je huis gratis en zonder risico te koop dankzij onze 100% no cure, no pay garantie. Geen verkoop, geen kosten.
Op funda beoordeeld met: 8,8
Tevredenheidsgarantie
Niet tevreden gedurende de looptijd? Dan kun je kosteloos je opdracht intrekken (vooraf gesprek, niet zelf verkopen).
Eén vast verkoopteam voor jou
Korte lijntjes met jouw makelaar en onze kantoortopper Jessica die jouw dossier van binnen en van buiten kent.
No cure, no pay garantie
Zet gratis je huis (alvast) in de verkoop met onze 100% no cure, no pay garantie. Geen verkoop, geen kosten.


Zet gratis je huis in de verkoop!

Wil je zonder risico je huis in de verkoop zetten? Dan zit je goed bij Woonaccent Westerbork. Bij ons kun je namelijk gratis je huis te koop zetten! Verkopen wij je huis niet? Dan betaal je ook niets. Geen verkoop, geen kosten. Wij zorgen er met onze gedreven werkwijze voor dat jij met een goed gevoel je huis verkoopt. Daar kun je op rekenen.

Geen verkoop, geen kosten

Met onze 100% no cure, no pay garantie betaal je alleen als wij je huis verkopen. Daarom kun je onze verkoopdienst met een gerust hart uitproberen! Zonder risico, zonder kosten vooraf. Zo makkelijk kan het zijn.

No Cure no pay

In welke levensfase je ook zit

Voor elke situatie bieden wij een passende oplossing!

Starters

Als starter zet jij de eerste stappen op de woningmarkt. Je wilt een huis kopen, een lening afsluiten en precies weten wat er allemaal bij komt kijken. Wij wijzen je de weg.

Terugstromers

Opzoek naar een levensloopbestendige woning? Verkoop uw huidige woning met zorg en aandacht met onze experts. Alles wordt volledig geregeld zodat u zonder zorgen de stap maakt.

Je huis verkopen... is toch wel spannend!

Het verkopen van je huis is een spannende stap. Dit doe je niet zomaar. Je ruilt je oude thuis in voor een nieuw thuis en tegelijkertijd moet je van alles en nog wat regelen. Bij Woonaccent Makelaars Westerbork begrijpen we dat als geen ander. Wij luisteren goed naar jouw verhaal. In overleg bepalen wij samen de beste verkoopstrategie voor jouw huis, een strategie die past bij jouw situatie en wensen. Samen bewandelen we de beste route naar de beste verkoop. We gaan voor een optimaal resultaat!

Wil jij zorgeloos verkopen voor de beste prijs?

Daarom kies je voor Woonaccent Makelaars Westerbork

Eén vast verkoopteam voor jou
Korte lijntjes met jouw makelaar en onze kantoortopper Jessica die jouw dossier van binnen en van buiten kent.

Expertise in de markt en de mensen
Onze slogan luidt niet voor niets: mensen voor huizen.

✔ Tijd en aandacht voor de kopers

Doordat wij tijd en aandacht geven aan bezichtigingen en kopers, behalen we voor jou het optimale verkoopresultaat.

✔ Pas betalen nadat wij je huis hebben verkocht
Bij Woonaccent Makelaars Westerbork weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

✔ Tevredenheidsgarantie
Niet tevreden gedurende de looptijd? Dan kun je kosteloos je opdracht intrekken (vooraf gesprek, niet zelf verkopen).

Plan een gratis verkoopgesprek in

Of vraag een waardebepaling aan

Team Certificaat WA Westerbork Hoogeveen

10 Joyce Naarding 02 feb. 2024

Super makelaar!! Al eerder zaken meegedaan toen we nabij woonden...Nadat onze plaatselijke makelaar ons liet zitten, en slecht bereikbaar was nam mark en zij collega's het over ondanks dat onze woning...

9.0 Anoniem Speenkruid 72 31 jan. 2024

Woonaccent Westerbork. Uitstekende makelaar. Zoals afgesproken kwam de beloofde expertise prima uit de doeken.

8.0 Dhr. Bremmer Nieuwe Es 6 a 10 jan. 2024

Communicatie verliep goed hoewel wij zelf enkele keren om een reactie moesten vragen. Vriendelijk en klantgericht secretariaat. Aanbevolen!

10 Dhr. Maaskant Schaapmaat 4 29 dec. 2023

Open en eerlijke begeleiding, niet te gehaast maar gewoon zakelijk en vertrouwd . Vanaf het eerste contact alles soepel verlopen.

10 Kees Hamminga 22 dec. 2023

Door onze dochter bij jullie terecht gekomen. Fijn contact, lekker gewoon. Hartelijk dank

9.8 Anoniem Kanaal O.Z. 13 I 07 dec. 2023

Leuke mensen, je word goed op de hoogte gehouden van alles! Vanaf begin tot eind goed geregeld! Aanrader!

9.0 Anoniem Eserstraat 38 06 nov. 2023

Gelijk al het eerste telefonische contact naar medewerker kantoor, verliep heel prettig. Er werd ruim de tijd genomen om al mijn vragen te stellen en hier antwoord op te krijgen. Een eerste aanzet...

10 A naamloos 25 okt. 2023

Wat zijn wij goed geadviseerd bij de verkoop van ons huis. Woonaccent Makelaars Westerbork is vakkundig, open en eerlijk en dat geldt voor het gehele team, wij zijn zeer tevreden, een echte aanrader.

9.5 Dhr. Klaas Bos Florakade 530 20 okt. 2023

Het contact met de makelaar en vooral het kantoor verliep soepel. Ondanks het feit dat de makelaar niet bekend is in Groningen is hij door gedegen onderzoek en een goede strategie tot een juiste...

10 Leo hidding De Breistroeken 65 12 okt. 2023

Alles prima verlopen. Haastige spoed is zelden goed. Alle tijd genomen om een goede prijs te krijgen

Zo verkoopt Woonaccent jouw woning

Je kiest voor Woonaccent Makelaars wanneer je een realistische makelaar wilt met een no-nonsense mentaliteit. We wekken geen verwachtingen die we niet waar kunnen maken. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen! Voor de start van de verkoop bespreken we de verschillende opties en overleggen we wat in jouw geval de beste aanpak is. Het verkopen van je huis is maatwerk. Ieder huis is anders. Het verkopen van jouw woning is met name mensenwerk. Je legt bij ons een grote opdracht neer waar wij met alle zorg en aandacht mee aan de slag gaan.

Twijfel je over de verkoop? Je kunt ook eerst eens door middel van een waardebepaling bekijken wat je woning nu waard is en kijken of je deze nog kunt verhogen. Download onze 10 tips om de waarde van je huis te verhogen. Je kunt direct aan de slag!

Downloaden

Wat is mijn huis waard?

Ben jij benieuwd naar de waarde van je woning? Heb je verhuisplannen, of weet jij helemaal nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis een vrijblijvende een waardebepaling voor je uit. Na een bezoek van onze ervaren makelaar ben je ons tot niets verplicht. We vertellen je wat je actuele woningwaarde is en prijsontwikkelingen van (vergelijkbare) woningen uit jouw buurt. Bovendien schatten we in wat jouw verkoopkansen zijn.

Huis verkopen Westerbork

Vindingrijk
Wij houden van wat we doen en doen altijd ons uiterste best. Die passie komt terug in de manier waarop wij te werk gaan. Als jij wil verhuizen gaan we de uitdaging met jou aan. In de huidige markt betekent dit dat we vindingrijk te werk moeten gaan.
Thuis in de regio
Wij wonen en werken in deze omgeving en zijn lokaal betrokken. We zijn een laagdrempelig kantoor, je kunt met een gerufst hart bij ons binnen lopen met al je vragen. We kunnen je alles vertellen over de ins en outs van elke straat of wijk. Deze kennis zetten we graag voor jou in. Zo zorgen we ervoor dat jouw woning wordt verkocht tegen de beste prijs en voorwaarden.
Begeleiding op maat
Wij nemen de tijd om onze klanten te leren kennen om zo de beste begeleiding te kunnen bieden. Ons team is altijd bereikbaar voor onze klanten, geen vraag blijft onbeantwoord. Wij houden je van alle stappen op de hoogte.

Een ijzersterke eerste indruk

Wij zetten geen huis in de verkoop voor we het dossier helemaal compleet hebben. Alles moet kloppen. Niet alleen het inmeten en keuren van jouw woning, maar ook het verkoopklaar maken van je huis. Dit noemen wij ook wel ons verkooppakket. Ons verkooppakket zit vol extra's die ervoor zorgen dat jouw woning extra goed uit de verf komt. Zo kunnen wij de beste promotie van jouw woning garanderen.

 • Professionele woningfotografie
 • Inmeten plattegronden
 • Uitgebreide woningbrochure
 • Je woning direct op funda en onze website
 • Toegang NVM zoekersdatabase
 • Opvallend te koop bord
 • Woningpost sociale kanale
 • Advertenties op Facebook en Instagram (extra!)
 • Advertenties Google Ads (uniek!)
 • Klusservice (uniek!)
 • Stylingadvies (extra!)

Meer informatie over verkopen

Of bekijk hoeveel je huis waard is

Verkocht WA Westerbork Hoogeveen

Jouw verkoopmakelaar in Westerbork

We willen je graag persoonlijk leren kennen. Vul je contactgegevens in op het formulier, mail naar westerbork@woonaccent.nl of bel ons direct op 0593 - 33 33 34 om een afspraak te maken voor een kennismaking of gratis waardebepaling. Tot snel!

Vrijblijvend adviesgesprek

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!
Werkgebied Westerbork

Woonaccent Makelaars Westerbork
B.G. van Weezelplein 7
9431 AG Westerbork

Back to top