De zoektocht naar jouw droomwoning
start hier

Wil jij op de hoogte worden gehouden van ons nieuwe aanbod?

Schrijf jezelf in voor de woonmail door het formulier hieronder in te vullen. Zodra er nieuwe woningen zijn toegevoegd aan het aanbod die voldoet aan jouw woonwensen, krijg jij hier als eerste melding van in je inbox.

Geef op het formulier aan bij de eerste stap in welke plaats(en) jouw droomhuis mag staan. Bij stap twee kun je de gewenste prijsklasse aangeven. Hierna kun je bij stap drie jouw woonwensen aangeven. Bij de laatste stap vul je je persoonlijke gegevens in. We gaan voor je aan de slag. We sturen je een overzicht van het aanbod welke voldoet aan jouw woonwensen!

Plaatsen:
Geselecteerde plaatsen:
0 van de 50 plaatsen gekozen.
Gebieden:
Geselecteerde gebieden:
0 van de 50 gebieden gekozen.

Woonaccent Makelaars Westerbork

Vindingrijk
Wij houden van wat we doen en doen altijd ons uiterste best. Die passie komt terug in de manier waarop wij te werk gaan. Als jij wil verhuizen gaan we de uitdaging met jou aan. In de huidige markt betekent dit dat we vindingrijk te werk moeten gaan.
Thuis in de regio
Wij wonen en werken in deze omgeving en zijn lokaal betrokken. We zijn een laagdrempelig kantoor, je kunt met een gerust hart bij ons binnen lopen met al je vragen. We kunnen je alles vertellen over de ins en outs van elke straat of wijk. Deze kennis zetten we graag voor jou in. Zo zorgen we ervoor dat jouw woning wordt verkocht tegen de beste prijs en voorwaarden.
Begeleiding op maat
Wij nemen de tijd om onze klanten te leren kennen om zo de beste begeleiding te kunnen bieden. Ons team is altijd bereikbaar voor onze klanten, geen vraag blijft onbeantwoord. Wij houden je van alle stappen op de hoogte.

Woonaccent Makelaars Westerbork
B.G. van Weezelplein 7
9431 AG Westerbork

Back to top