VIP verkopen met Woonaccent Makelaars Westerbork

Geef de verkoop van jouw woning een boost met premium voordelen
Extra views op socials
Onze succesvolle advertentiecampagnes op Facebook en Instagram trekken duizenden geïnteresseerden naar jouw woningpresentatie, wat zorgt voor meer bezichtigingen en een verhoogde kans op verkoop. Onze online marketeer start de campagne zodra jouw woningadvertentie perfect is.
Meer clicks op Google
Wij adverteren jouw woning automatisch met aantrekkelijke beeldadvertenties op Google, gericht op potentiële kopers. Slechts enkele makelaars benutten deze Google Ads-optie voor woningaanbod.
5 extra stories
Een woningpost brengt je onder de aandacht, maar met stories bereiken we meer mensen en blijft je woning langer in het geheugen van onze volgers hangen. Met vijf stories is jouw woning elke week verzekerd van zichtbaarheid.

VIP verkopen ♕

Bij het verkopen van je woning met Woonaccent Makelaars Westerbork kun je rekenen op een uitstekende service. Met veel ervaring binnen onze regio en de woningmarkt weten wij hoe we het beste resultaat voor je kunnen behalen.

Profiteer t/m augustus van premium voordelen
Als je besluit met Woonaccent Makelaars Westerbork je woning te verkopen, kun je t/m augustus rekenen op premium voordelen. Wat dat inhoudt? Onze makelaar vertelt je er graag meer over.

"Als verkoopmakelaar maken we gebruik van diverse tools en marketingmiddelen om jouw woning optimaal in de spotlights te kunnen zetten. Met dit 'promotiepakket' ben je verzekerd van een goede zichtbaarheid online en offline. Zo zorgen we o.a. voor een professionele presentatie op funda, website en socials. Dit doen we door professionele woningfoto's en video's te laten maken en pakkende woningteksten te schrijven. Natuurlijk wil je opvallen tussen het andere aanbod. Hiervoor hebben wij een premium pakket ontwikkeld waar je tijdens de actieperiode gratis van kan profiteren. We merken dat we in de huidige markt alles op alles willen zetten om het beste resultaat te behalen voor onze klanten. Door de inzet van extra social posts, betaalde advertenties en ons grote zoekersbestand genereren we zoveel meer bereik voor een woning. De voordelen die je ervaart als VIP verkoper wegen zeker op tegen de standaard pakketten die veel makelaarskantoren aanbieden." - Makelaar Mark Kerssies

Premium pakket aanvragen

Mark Kerssies

VIP adviesgesprek aanvragen

VIP verkopen WA Westerbork

Jouw huis op nummer 1

Je kunt er vanuit gaan dat wij jou sowieso behandelen als een ware VIP. Wij ontzorgen je van A tot Z bij de verkoop van je woning en zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Zo delen we alle informatie met je via ons handige platform Move.nl en starten we een gezamenlijke WhatsApp groep. Op die manier brengen wij je van alle ins en outs op de hoogte omtrent de verkoop. Op het platform Move.nl kun je eenvoudig alle belangrijke documentatie inzien, toevoegen en downloaden.

Wil jij ook zo'n VIP behandeling?
Onze makelaar komt graag bij je langs om je meer te vertellen over onze dienstverlening. Tijdens dit gesprek bespreken we ook direct de volgende zaken:

  • Wat je huidige woning waard is en voor welke prijs we deze in de markt kunnen zetten
  • Hoe wij werken en op welke manier we ervoor gaan zorgen dat we het uiterste uit de kan voor je halen
  • Ons verkooptarief

Premium pakket

We vertellen je graag meer over ons uitgebreide verkooppakket. Ook wordt het pakket hieronder uitgebreid toegelicht. De met een '★' uitgelichte onderdelen zijn premium en ontvang je nu tijdelijk geheel gratis. Neem je contact met ons op? Vul dan het contactformulier in of bel even naar ons kantoor op 0593 - 33 33 34. Wij bezorgen je graag de beste deal!

Adviesgesprek aanvragen

Promotiepakket

Met een woningpost kom je zeker al in beeld bij onze volgers, maar met stories bereiken we meer mensen én bovendien blijft je woning dan onder de aandacht bij onze volgers. Met vijf stories weet je zeker dat je woning elke week een keer in beeld, maar vooral ook blijft hangen in het geheugen van onze volgers. Met één story bereiken we gemiddeld 350 mensen. Tel uit je winst als we er vijf plaatsen.

Onze betaalde advertentiecampagnes hebben hun succes al vele malen bewezen. We bereiken rond de 5.000 geïnteresseerden specifiek voor jouw woning via Facebook en Instagram. Dit leidt tot extra veel bezoek naar jouw woningpresentatie en daarmee tot meer bezichtigingen. Meer bezichtigingen is meer kans op een koper. Zodra jouw woningadvertentie helemaal perfect is, start onze online marketeer de campagne. Laat de kijkers maar komen!

Als NVM makelaar melden we de woning aan in het NVM uitwisselingssysteem. Zo krijgen collega-makelaars een seintje dat jouw huis te koop komt. Zo kan het voorkomen dat een aankoopmakelaar al een tijdje op zoek is naar een woning en geïnteresseerd is in jouw woning.

Via Google kunnen wij geautomatiseerd je woning onder de aandacht brengen via mooie beeldadvertenties. We richten ons met Google Ads op potentiële kopers van jouw woning. Er zijn slechts een handjevol makelaars die gebruik maken van adverteren via Google met het woningaanbod. Door actief in te zetten op Google advertenties bereiken we nogmaals zo'n 85.000 mensen per maand, welke allemaal jouw woning te zien krijgen.

Nog steeds beginnen veel mensen hun zoektocht naar een woning op funda. Jouw woning mag daar zeker niet ontbreken! En meer dan dat: jouw woning moet shinen en opvallen. Dat levert meer kijkers op. Daarom krijg je van ons een optimale presentatie op funda en op onze website, zodat iedere woningzoeker ziet dat jouw huis te koop staat.

De zoektocht naar een huis online begint bij de foto’s. De eerste indruk maak je op funda of de sociale kanalen. Dat is het moment waarop potentiële kopers beslissen of het de moeite waard is om de online presentatie van jouw huis te bekijken, of zelfs de woning te bezichtigen. Daarom werken we bij Eztat Demo platform standaard met een professionele woningfotograaf. Zo zorgen we ervoor dat elke ruimte in het huis op z’n allerbest wordt gepresenteerd.

In de eerste 15 seconden wordt bepaald of het huis goed voelt of niet. ‘You never get a second chance to make the first impression’. Dus: alles voor een goede eerste indruk! De belangrijkste tips hebben we voor jou op een rijtje gezet in een brochure. Samen met de brochure over Woonaccent Makelaars Westerbork en andere handige documenten voor een soepel verkooptraject, ontvang je deze tips al in een eerste kennismakingsgesprek met de makelaar.

Onze sociale media kanalen zijn een belangrijk onderdeel van het promotiepakket. Bij de start van de verkoop maken we een post van jouw woning. Deze delen we (alvast) met onze volgers. Met onze eigen, frisse manier van woning presenteren, ben jij er zeker van dat jouw huis opvalt tussen de rest! Met de nodige zorgvuldigheid wordt een aansprekende online tekst geschreven, benoemen we de grootste voordelen en kiezen we de meest geschikte foto's, video en plattegronden uit om jouw woning te presenteren.

Zodra jij je gratis promotiepakket aanvraagt en wij een seintje van jou krijgen dat we kunnen starten met de verkoop, begint onze tekstschrijver met jouw verkoopteksten en stelt de mooiste foto's en plattegronden samen. Deze selectie gebruiken we voor de online presentatie maar ook voor een luxe woningbrochure. We presenteren jouw huis op een stijlvolle en overzichtelijke manier zodat de lezer een goed beeld krijgt van de woning. De brochure sturen we toe aan geïnteresseerden en de gedrukte versie geven we mee aan bezichtigers. Zo hebben zij bij thuiskomst een prachtige brochure van jouw woning om nog verliefder te worden op jouw huis.

Iedereen mag weten dat jouw huis te koop staat. Nog steeds zorgt een te koop bord voor een snelle verspreiding van het nieuws dat jouw woning te koop staat. Daarom zetten wij ons stoere en opvallende te koop bord in je tuin. Is er geen plaats voor een te koop bord? Dan bevestigen we een opvallend V-bord aan het raam. Zodra het te koop bord in je tuin staat, is het ook voor jou heel concreet: jouw huis staat nu echt te koop. En het leukste komt nog: als je huis is verkocht, mag jij de verkocht sticker erop plakken!

Als makelaar hebben we nog een bron waar de koper van je huis tussen kan zitten: onze grote zoekersdatabase. Zodra je voor ons kiest, staat deze database geheel tot jouw beschikking. Zoekers met een profiel dat overeenkomt met jouw huis krijgen een mail dat jouw huis te koop staat.

Woonaccent Makelaars Westerbork
B.G. van Weezelplein 7
9431 AG Westerbork

Back to top