Zorgeloos wonen als je ouder wordt


Woonaccent Makelaars Westerbork helpt je graag bij het vinden van jouw levensloopbestendige woning en verkoopt jouw huidige woning met zorg en aandacht.

Onze makelaars staan altijd voor jou klaar
Wij begeleiden jou stap voor stap en doen er alles aan om jouw wensen te vervullen.

Levensloopbestendig wonen

Levensloopbestendig wonen wordt steeds populairder. Een levensloopbestendige woning is zo gemaakt dat je er op jouw oude dag nog heerlijk kunt wonen. Veilig, toegankelijk en comfortabel. Ook als je levensomstandigheden in de loop der tijd veranderen. Weet je niet waar te beginnen of wil je meer informatie en hulp bij het levensloopbestendig maken van jouw woning? Kom dan eens bij ons langs voor een adviesgesprek!

Plan gratis een adviesgesprek in

Blog Biedlogboek

Plan voor meer informatie een kennismakingsgesprek in!

Gratis adviesgesprek

Ben je benieuwd wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing, hoe je kunt profiteren van de overwaarde op jouw huidige woning en hoe het met hypotheken en verzekeringen is geregeld? Dan kun je altijd eerst een gratis adviesgesprek bij ons aanvragen. Daarna kun je altijd nog besluiten jouw huis in de verkoop te zetten.

Stap 1: Vul je gegevens in via het formulier.
Stap 2: Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om af te stemmen waar je behoefte aan hebt.
Stap 3: Er volgt een (vervolg) afspraak.

Levensloopbestendig wonen

Meer hypotheekmogelijkheden

Heb jij over 10 jaar of minder de AOW leeftijd bereikt? Wil je jouw overwaarde benutten of verhuizen? Dan heb je nu nóg meer mogelijkheden, met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hierdoor kan jouw droomhuis opeens toch werkelijkheid worden. Wil je meer weten? Lees dan verder of plan direct een vrijblijvend informatiegesprek in dan sturen wij jou door naar een erkend adviseur.

Overwaarde hypotheek

Heb je de AOW-leeftijd nog niet bereikt? Heb je overwaarde op jouw huis? Dan kun je in veel gevallen jouw hypotheek verhogen. Handig als je jouw (klein)kinderen wilt helpen, jouw woning wilt verbouwen/verduurzamen of jouw pensioen wilt aanvullen.

Heb je inmiddels wel de AOW-leeftijd bereikt en is jouw woning meer waard dan jouw hypotheek? Dan kun je met de Overwaarde Hypotheek jouw overwaarde gebruiken, zonder dat je jouw huis hoeft te verkopen. Lees meer of vraag een kennismakingsgesprek aan om jouw mogelijkheden te bespreken.

Is een levensloopbestendige woning iets voor jou?

Heb je behoefte aan meer toegankelijke voorzieningen? Wil je bijvoorbeeld verlaagde drempels, een inloopdouche of een slaapkamer op de begane grond? Het hoeft natuurlijk nog (lang) niet nodig te zijn, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Het is handig om op tijd jouw huis te verkopen en te verhuizen naar een levensloopbestendige woning. Niemand zit er op te wachten om nog te verhuizen terwijl je last krijgt van lichamelijke klachten of andere eventuele beperkingen. Wij kunnen je helpen aan een goede hypotheek, met de Overwaarde Hypotheek kun je gemakkelijk een verhoogde hypotheek krijgen zonder dat jouw huidige woning verkocht hoeft te zijn.

Woonaccent Makelaars Westerbork helpt je graag bij het vinden van jouw levensloopbestendige woning en verkoopt jouw huidige woning met zorg en aandacht voor de beste prijs. Je kunt altijd vrijblijvend bij een adviseur terecht voor advies of een kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend kennismaken

Hypotheek met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Met de Nationale Hypotheek Garantie(NHG) heb je een extra vangnet als je door omstandigheden jouw hypotheek niet meer kunt betalen. Ook als er een restschuld over blijft na de verkoop van jouw woning kun je gebruik maken van de NHG. Heb je een hypotheek met NHG? Dan kun je een tijdelijke verlaging van jouw woonlasten krijgen om een moeilijke periode te overbruggen. Weet je niet waar te beginnen of wil je graag wat meer informatie?

Gratis adviesgesprek

Als je naar een woning verhuist welke lager in prijs is, kun je een hypotheek afsluiten mét NHG. Als je zonder NHG een hypotheek afsluit, mag je in de meeste gevallen ook verhuizen naar een duurdere woning en heb je nog meer mogelijkheden. Onze adviseurs kunnen je overal bij helpen, samen kijken we naar de mogelijkheden en geven we passend advies.

Wil je levensloopbestendig en zorgeloos wonen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Verkoop ervaringen

10 Joyce Naarding 02 feb. 2024

Super makelaar!! Al eerder zaken meegedaan toen we nabij woonden...Nadat onze plaatselijke makelaar ons liet zitten, en slecht bereikbaar was nam mark en zij collega's het over ondanks dat onze woning...

9.0 Anoniem Speenkruid 72 31 jan. 2024

Woonaccent Westerbork. Uitstekende makelaar. Zoals afgesproken kwam de beloofde expertise prima uit de doeken.

8.0 Dhr. Bremmer Nieuwe Es 6 a 10 jan. 2024

Communicatie verliep goed hoewel wij zelf enkele keren om een reactie moesten vragen. Vriendelijk en klantgericht secretariaat. Aanbevolen!

10 Dhr. Maaskant Schaapmaat 4 29 dec. 2023

Open en eerlijke begeleiding, niet te gehaast maar gewoon zakelijk en vertrouwd . Vanaf het eerste contact alles soepel verlopen.

10 Kees Hamminga 22 dec. 2023

Door onze dochter bij jullie terecht gekomen. Fijn contact, lekker gewoon. Hartelijk dank

9.8 Anoniem Kanaal O.Z. 13 I 07 dec. 2023

Leuke mensen, je word goed op de hoogte gehouden van alles! Vanaf begin tot eind goed geregeld! Aanrader!

9.0 Anoniem Eserstraat 38 06 nov. 2023

Gelijk al het eerste telefonische contact naar medewerker kantoor, verliep heel prettig. Er werd ruim de tijd genomen om al mijn vragen te stellen en hier antwoord op te krijgen. Een eerste aanzet...

10 A naamloos 25 okt. 2023

Wat zijn wij goed geadviseerd bij de verkoop van ons huis. Woonaccent Makelaars Westerbork is vakkundig, open en eerlijk en dat geldt voor het gehele team, wij zijn zeer tevreden, een echte aanrader.

9.5 Dhr. Klaas Bos Florakade 530 20 okt. 2023

Het contact met de makelaar en vooral het kantoor verliep soepel. Ondanks het feit dat de makelaar niet bekend is in Groningen is hij door gedegen onderzoek en een goede strategie tot een juiste...

10 Leo hidding De Breistroeken 65 12 okt. 2023

Alles prima verlopen. Haastige spoed is zelden goed. Alle tijd genomen om een goede prijs te krijgen

Bekijk hier gerelateerde blogs

Bouwkundige keuring, een slimme zet

Ben je van plan een huis aan te kopen? Een bouwkundige keuring laten uitvoeren kan een slimme zet zijn. Ook al is de verkopende partij verplicht de gebreken van een woning te melden, is het nog niet zo dat deze verkoper ook daadwerkelijk alle gebreken kent. Kortom, als jij wilt weten wat je koopt, kan een bouwkundige keuring je helpen.

29 mrt. 2023 Meer lezen

Besparen op vaste lasten

Besparen op vaste lasten, wie wil dat nou niet? Heb jij een droomwoning op het oog, maar vind je het spannend of je het gaat redden in combinatie met je vaste lasten? Of zit jij goed in je huidige woning, maar wil je wat geld besparen? Lees dan vooral verder!

27 feb. 2023 Meer lezen

Woonaccent Makelaars Westerbork
B.G. van Weezelplein 7
9431 AG Westerbork

Back to top