Huis kopen Westerbork e.o.? Schakel onze aankoopmakelaar in!

Aankoopmakelaar Westerbork

Met een aankoopmakelaar sta je sterker
Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.
Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren
In deze krappe markt moet je verder kijken dan je neus lang is. Als jij wil verhuizen gaan wij de uitdaging aan, samen vinden we de woning die jouw woonwensen vervult.
Samen maken we slimme keuzes
Snel handelen is een vereiste, daarom hebben wij alle benodigde informatie paraat. Wij adviseren je over de waarde van de woning, bestemmingsplannen, onderhandelingen en nog veel meer.

Bemachtig jouw droomhuis met ons als aankoopmakelaar Westerbork

Vaak weet je in de eerste minuten al of je echt een klik hebt met het huis. Je begint in gedachten je meubels in de kamers te plaatsen, sloopt misschien al een muurtje voor extra ruimte en je ziet jezelf al aan de keukentafel zitten... Als een huis dat soort gevoelens bij je oproept, komen er automatisch vragen bij je op. Want wat is de volgende stap als je verliefd bent geworden op een huis? Het kopen van een huis is niet zomaar iets en omdat het één van de grootste aankopen van je leven is, is het belangrijk om geen risico te lopen.

  • Hoe zorg ik voor een bezichtiging van een huis?
  • Wat is een huis waard?
  • Hoe doe ik het beste bod?
  • Hoe ziet een aankooptraject eruit?
  • Hoe beperk je risico's?
  • Wat zijn de juridische aspecten?

Wanneer je aan het zoeken bent naar een woning passeren al deze vragen de revue. Wij geven met onze aankoopdienstverlening een antwoord op al jouw vragen. Wij helpen je graag verder naar een volgende stap, een stap dichterbij jouw droomhuis! Neem nu contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of bel ons direct op 0593 - 33 33 34.

Gratis adviesgesprek voor huis kopen Westerbork

Een aankoopmakelaar helpt je bij het vinden van een geschikte woning. Ook kun je de hulp inschakelen van onze aankoopmakelaar als je hulp nodig hebt bij de onderhandelingen. In deze overspannen markt kom je er soms zonder aankoopmakelaar niet eens tussen. Wil je vrijblijvend advies en kijken of onze aankoopdienst iets voor jou is? We maken graag kennis met je!

Wij begeleiden je stap voor stap door het proces

Heb je jouw droomwoning gevonden? Dan gaan we graag nog een stapje verder. Wij gaan beoordelen of je woning wel écht aan alle eisen voldoet. Hoe zit het met gebreken? Of is er een bestemmingsplan? Is er sprake van risico's van vervuilde grond? Wij zoeken het allemaal voor je uit.

Ben je er uit, dan starten de onderhandelingen. Maar hoe doe je dat én hoe ver ga je daarin? Ook de lastige onderhandelingen verzorgen wij voor jou. Wij doen dit bijna dagelijks en garanderen voor jou het best haalbare resultaat. Uiteraard hoort ook het controleren van de koopovereenkomst bij de werkzaamheden. De afrondende inspectie doen we samen met jou, zodat de overdracht van de nieuwe woning echt een feestje wordt!

Team woonaccent westerbork hoogeveen

Huis kopen Westerbork

Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel ons op 0593 - 33 33 34, stuur ons een email op westerbork@woonaccent.nl of vul het onderstaande formulier in.

Gratis informatiegesprek met onze aankoopmakelaar

Team Woonaccent Westerbork

Wat onze klanten vinden:

9.0 Anoniem Eserstraat 38 06 nov. 2023

Gelijk al het eerste telefonische contact naar medewerker kantoor, verliep heel prettig. Er werd ruim de tijd genomen om al mijn vragen te stellen en hier antwoord op te krijgen. Een eerste aanzet...

10 A naamloos 25 okt. 2023

Wat zijn wij goed geadviseerd bij de verkoop van ons huis. Woonaccent Makelaars Westerbork is vakkundig, open en eerlijk en dat geldt voor het gehele team, wij zijn zeer tevreden, een echte aanrader.

9.5 Dhr. Klaas Bos Florakade 530 20 okt. 2023

Het contact met de makelaar en vooral het kantoor verliep soepel. Ondanks het feit dat de makelaar niet bekend is in Groningen is hij door gedegen onderzoek en een goede strategie tot een juiste...

10 Leo hidding De Breistroeken 65 12 okt. 2023

Alles prima verlopen. Haastige spoed is zelden goed. Alle tijd genomen om een goede prijs te krijgen

10 Dhr. Kanning Beek 21 02 okt. 2023

Uitstekende service. Vlotte reacties en goed bereikbaar. Via appgroep krijg je goede info over bezichtigingen en biedingen.

9.0 Anoniem Leemskoel 42 30 sep. 2023

Het contact met de beide makelaars verliep prima. Dit geld ook voor het contact met het kantoorpersoneel.

10 Eric Strijker 13 sep. 2023

De verkoop van ons huis was erg leuk en goed! Alles via apps etc word je op de hoogte gehouden van de bezichtiging en wat de kijkers er van vonden! Wij zijn zeer tevreden!

10 Alex hidding 08 sep. 2023

Vriendelijke behulpzame en doe maar gewoon mentaliteit alles kan in goed overleg kortom we zijn zeer tevreden.

8.0 Bé van der Veen 03 sep. 2023

Goede informatie, korte lijnen, vriendelijk en kundig personeel.

8.0 Dhr. Pieters Hoofdstraat 16 18 aug. 2023

Prima makelaar, veel kennis , relaxed goed in omgang en een goede bereikbaarheid. Gewoon een prettig kantoor en leuk personeel

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Woonaccent Makelaars Westerbork
B.G. van Weezelplein 7
9431 AG Westerbork

Back to top