Huis kopen Westerbork e.o.? Schakel onze aankoopmakelaar in!

Aankoopmakelaar Westerbork

Met een aankoopmakelaar sta je sterker
Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.
Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren
In deze krappe markt moet je verder kijken dan je neus lang is. Als jij wil verhuizen gaan wij de uitdaging aan, samen vinden we de woning die jouw woonwensen vervult.
Samen maken we slimme keuzes
Snel handelen is een vereiste, daarom hebben wij alle benodigde informatie paraat. Wij adviseren je over de waarde van de woning, bestemmingsplannen, onderhandelingen en nog veel meer.

Bemachtig jouw droomhuis met ons als aankoopmakelaar Westerbork

Vaak weet je in de eerste minuten al of je echt een klik hebt met het huis. Je begint in gedachten je meubels in de kamers te plaatsen, sloopt misschien al een muurtje voor extra ruimte en je ziet jezelf al aan de keukentafel zitten... Als een huis dat soort gevoelens bij je oproept, komen er automatisch vragen bij je op. Want wat is de volgende stap als je verliefd bent geworden op een huis? Het kopen van een huis is niet zomaar iets en omdat het één van de grootste aankopen van je leven is, is het belangrijk om geen risico te lopen.

  • Hoe zorg ik voor een bezichtiging van een huis?
  • Wat is een huis waard?
  • Hoe doe ik het beste bod?
  • Hoe ziet een aankooptraject eruit?
  • Hoe beperk je risico's?
  • Wat zijn de juridische aspecten?

Wanneer je aan het zoeken bent naar een woning passeren al deze vragen de revue. Wij geven met onze aankoopdienstverlening een antwoord op al jouw vragen. Wij helpen je graag verder naar een volgende stap, een stap dichterbij jouw droomhuis! Neem nu contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of bel ons direct op 0593 - 33 33 34.

Gratis adviesgesprek voor huis kopen Westerbork

Een aankoopmakelaar helpt je bij het vinden van een geschikte woning. Ook kun je de hulp inschakelen van onze aankoopmakelaar als je hulp nodig hebt bij de onderhandelingen. In deze overspannen markt kom je er soms zonder aankoopmakelaar niet eens tussen. Wil je vrijblijvend advies en kijken of onze aankoopdienst iets voor jou is? We maken graag kennis met je!

Wij begeleiden je stap voor stap door het proces

Heb je jouw droomwoning gevonden? Dan gaan we graag nog een stapje verder. Wij gaan beoordelen of je woning wel écht aan alle eisen voldoet. Hoe zit het met gebreken? Of is er een bestemmingsplan? Is er sprake van risico's van vervuilde grond? Wij zoeken het allemaal voor je uit.

Ben je er uit, dan starten de onderhandelingen. Maar hoe doe je dat én hoe ver ga je daarin? Ook de lastige onderhandelingen verzorgen wij voor jou. Wij doen dit bijna dagelijks en garanderen voor jou het best haalbare resultaat. Uiteraard hoort ook het controleren van de koopovereenkomst bij de werkzaamheden. De afrondende inspectie doen we samen met jou, zodat de overdracht van de nieuwe woning echt een feestje wordt!

Team woonaccent westerbork hoogeveen

In welke levensfase je ook zit

Voor elke situatie bieden wij een passende oplossing!

Starters

Als starter zet jij de eerste stappen op de woningmarkt. Je wilt een huis kopen, een lening afsluiten en precies weten wat er allemaal bij komt kijken. Wij wijzen je de weg.

Terugstromers

Opzoek naar een levensloopbestendige woning? Verkoop uw huidige woning met zorg en aandacht met onze experts. Alles wordt volledig geregeld zodat u zonder zorgen de stap maakt.

Huis kopen Westerbork

Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel ons op 0593 - 33 33 34, stuur ons een email op westerbork@woonaccent.nl of vul het onderstaande formulier in.

Gratis informatiegesprek met onze aankoopmakelaar

Team Woonaccent Westerbork

Wat onze klanten vinden:

7.5 Anoniem Het Zwiggelterveld 45 07 mei 2024

Potentiële kopers gavan meermaals aan dat het moeilijk was om een afspraak voor een bezichtiging te maken.

10 Apollo smit Het Zwiggelterveld 106 02 mei 2024

Vanaf het begin zeer fijn contact met Mark, Annet en Jessica. zij hebben ons prima geadviseerd en hebben alles gedaan wat in hun vermogen lag om ons pand te verkopen. Door de verhoging van de...

10 Apollo Smit 19 apr. 2024

Vanaf het begin zeer fijn contact met Mark, Annet en Jessica. zij hebben ons prima geadviseerd en hebben alles gedaan wat in hun vermogen lag om ons pand te verkopen. Door de verhoging van de...

10 RV 20 mrt. 2024

Verkooptraject met Woonaccent Makelaars Westerbork is in goed overleg verlopen. Prima communicatie en begeleiding. Korte lijntjes mede door eigen whatsapp groep. Kwaliteit foto's en brochure waren...

8.0 Arno Jacobs 15 mrt. 2024

Prettige mensen, vlot & vriendelijk. Zeker een aanrader

8.0 Anoniem Veldakker 7 14 mrt. 2024

De communicatie was laagdrempelig en prettig. Onderhandeling ging heel gericht en praktisch, transparant.

10 Erzsebet Wenneke 07 mrt. 2024

Meedenkend en ondersteunend kantoor, eerlijk en direct in communicatie. Verkoop van ons vakantiehuisje via dit kantoor gedaan, zouden dit zo weer doen.

8.0 Mevr. Kamps Westeinde 35 04 mrt. 2024

Het contact verliep prima. Ze waren goed bereikbaar en hulpvaardig met tips om ook de juiste stappen te kunnen zetten. Zelf wist ik niet goed wat ik kon verwachten van een aankoop makelaar.

10 Joyce Naarding 02 feb. 2024

Super makelaar!! Al eerder zaken meegedaan toen we nabij woonden...Nadat onze plaatselijke makelaar ons liet zitten, en slecht bereikbaar was nam mark en zij collega's het over ondanks dat onze woning...

9.0 Anoniem Speenkruid 72 31 jan. 2024

Woonaccent Westerbork. Uitstekende makelaar. Zoals afgesproken kwam de beloofde expertise prima uit de doeken.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Woonaccent Makelaars Westerbork
B.G. van Weezelplein 7
9431 AG Westerbork

Back to top