Huis kopen Westerbork e.o.? Schakel onze aankoopmakelaar in!

Aankoopmakelaar Westerbork

Met een aankoopmakelaar sta je sterker
Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.
Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren
In deze krappe markt moet je verder kijken dan je neus lang is. Als jij wil verhuizen gaan wij de uitdaging aan, samen vinden we de woning die jouw woonwensen vervult.
Samen maken we slimme keuzes
Snel handelen is een vereiste, daarom hebben wij alle benodigde informatie paraat. Wij adviseren je over de waarde van de woning, bestemmingsplannen, onderhandelingen en nog veel meer.

Bemachtig jouw droomhuis met ons als aankoopmakelaar Westerbork

Vaak weet je in de eerste minuten al of je echt een klik hebt met het huis. Je begint in gedachten je meubels in de kamers te plaatsen, sloopt misschien al een muurtje voor extra ruimte en je ziet jezelf al aan de keukentafel zitten... Als een huis dat soort gevoelens bij je oproept, komen er automatisch vragen bij je op. Want wat is de volgende stap als je verliefd bent geworden op een huis? Het kopen van een huis is niet zomaar iets en omdat het één van de grootste aankopen van je leven is, is het belangrijk om geen risico te lopen.

  • Hoe zorg ik voor een bezichtiging van een huis?
  • Wat is een huis waard?
  • Hoe doe ik het beste bod?
  • Hoe ziet een aankooptraject eruit?
  • Hoe beperk je risico's?
  • Wat zijn de juridische aspecten?

Wanneer je aan het zoeken bent naar een woning passeren al deze vragen de revue. Wij geven met onze aankoopdienstverlening een antwoord op al jouw vragen. Wij helpen je graag verder naar een volgende stap, een stap dichterbij jouw droomhuis! Neem nu contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of bel ons direct op 0593 - 33 33 34.

Gratis adviesgesprek voor huis kopen Westerbork

Een aankoopmakelaar helpt je bij het vinden van een geschikte woning. Ook kun je de hulp inschakelen van onze aankoopmakelaar als je hulp nodig hebt bij de onderhandelingen. In deze overspannen markt kom je er soms zonder aankoopmakelaar niet eens tussen. Wil je vrijblijvend advies en kijken of onze aankoopdienst iets voor jou is? We maken graag kennis met je!

Wij begeleiden je stap voor stap door het proces

Heb je jouw droomwoning gevonden? Dan gaan we graag nog een stapje verder. Wij gaan beoordelen of je woning wel écht aan alle eisen voldoet. Hoe zit het met gebreken? Of is er een bestemmingsplan? Is er sprake van risico's van vervuilde grond? Wij zoeken het allemaal voor je uit.

Ben je er uit, dan starten de onderhandelingen. Maar hoe doe je dat én hoe ver ga je daarin? Ook de lastige onderhandelingen verzorgen wij voor jou. Wij doen dit bijna dagelijks en garanderen voor jou het best haalbare resultaat. Uiteraard hoort ook het controleren van de koopovereenkomst bij de werkzaamheden. De afrondende inspectie doen we samen met jou, zodat de overdracht van de nieuwe woning echt een feestje wordt!

Team woonaccent westerbork hoogeveen

Huis kopen Westerbork

Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel ons op 0593 - 33 33 34, stuur ons een email op westerbork@woonaccent.nl of vul het onderstaande formulier in.

Gratis informatiegesprek met onze aankoopmakelaar

Team Woonaccent Westerbork

Wat onze klanten vinden:

10 Koekkoek jonge 24 feb. 2023

Zeer enthousiaste medewerkers. kundig staan je netjes te woord bij vragen

10 Bart Zinger 09 feb. 2023

Korte lijntjes, flexibel, en alles in overleg!

8.0 Anoniem Laaghalerveen 4 15 dec. 2022

Prima makelaar. Geen bla bla maar afspraak is afspraak. Huis snel verkocht en prima begeleiding. Zoek je een no nonsens makelaar dan kan ik je deze makelaar aanbevelen.

8.8 Anoniem Oldekamp 23 07 dec. 2022

Het contact verliep erg plezierig, vlot en informeel. Het team denkt altijd goed mee om zoveel mogelijk te ontzorgen.

9.5 Friso van Veen Wilgenmaat 15 29 nov. 2022

Zakelijk en gezellige gesprekken gevoerd. Makelaars kennen de markt en zijn nog wakker ook! Kortom een goede investering!

9.5 Dhr. R.S. van der Sleen Haarweg 40 15 nov. 2022

Prima contact en duidelijke afspraken. Hierdoor de woning binnen enkele dagen verkocht! Aan te raden dus!

10 Tanja Jager-Molema Asserweg 16 09 nov. 2022

Wij hebben de samenwerking met alle medewerkers van Woonaccent Westerbork als zeer prettig ervaren. Het zijn allemaal mensen met hart voor de zaak maar nog belangrijker voor de klant Alles verliep...

10 Anoniem Veenakker 56 05 jul. 2022

Eerlijk, vertrouwd, betrouwbaar, kennis van zaken, kennis van de markt. Een makelaar die staat voor wat hij zegt en doet.

9.0 Anoniem Koelkamp 1 02 jun. 2022

Goed, snel en accuraat!!. Goede begeleiding met de juiste kennis en ervaring. Duidelijke stappenplan met een goede open communicatie.

9.0 Anoniem Koelkamp 1 01 jun. 2022

Goed, snel en accuraat!!. Goede begeleiding met de juiste kennis en ervaring. Duidelijke stappenplan met een goede open communicatie.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Woonaccent Makelaars Westerbork
B.G. van Weezelplein 7
9431 AG Westerbork

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct