Huis kopen Westerbork e.o.? Schakel onze aankoopmakelaar in!Aankoopmakelaar Westerbork

Met een aankoopmakelaar sta je sterker
Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.
Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren
In deze krappe markt moet je verder kijken dan je neus lang is. Als jij wil verhuizen gaan wij de uitdaging aan, samen vinden we de woning die jouw woonwensen vervult.
Samen maken we slimme keuzes
Snel handelen is een vereiste, daarom hebben wij alle benodigde informatie paraat. Wij adviseren je over de waarde van de woning, bestemmingsplannen, onderhandelingen en nog veel meer.

Bemachtig jouw droomhuis met ons als aankoopmakelaar Westerbork

Vaak weet je in de eerste minuten al of je echt een klik hebt met het huis. Je begint in gedachten je meubels in de kamers te plaatsen, sloopt misschien al een muurtje voor extra ruimte en je ziet jezelf al aan de keukentafel zitten... Als een huis dat soort gevoelens bij je oproept, komen er automatisch vragen bij je op. Want wat is de volgende stap als je verliefd bent geworden op een huis? Het kopen van een huis is niet zomaar iets en omdat het één van de grootste aankopen van je leven is, is het belangrijk om geen risico te lopen.

  • Hoe zorg ik voor een bezichtiging van een huis?
  • Wat is een huis waard?
  • Hoe doe ik het beste bod?
  • Hoe ziet een aankooptraject eruit?
  • Hoe beperk je risico's?
  • Wat zijn de juridische aspecten?

Wanneer je aan het zoeken bent naar een woning passeren al deze vragen de revue. Wij geven met onze aankoopdienstverlening een antwoord op al jouw vragen. Wij helpen je graag verder naar een volgende stap, een stap dichterbij jouw droomhuis! Neem nu contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of bel ons direct op 0593 - 33 33 34.

Gratis adviesgesprek voor huis kopen Westerbork

Een aankoopmakelaar helpt je bij het vinden van een geschikte woning. Ook kun je de hulp inschakelen van onze aankoopmakelaar als je hulp nodig hebt bij de onderhandelingen. In deze overspannen markt kom je er soms zonder aankoopmakelaar niet eens tussen. Wil je vrijblijvend advies en kijken of onze aankoopdienst iets voor jou is? We maken graag kennis met je!

Wij begeleiden je stap voor stap door het proces

Heb je jouw droomwoning gevonden? Dan gaan we graag nog een stapje verder. Wij gaan beoordelen of je woning wel écht aan alle eisen voldoet. Hoe zit het met gebreken? Of is er een bestemmingsplan? Is er sprake van risico's van vervuilde grond? Wij zoeken het allemaal voor je uit.

Ben je er uit, dan starten de onderhandelingen. Maar hoe doe je dat én hoe ver ga je daarin? Ook de lastige onderhandelingen verzorgen wij voor jou. Wij doen dit bijna dagelijks en garanderen voor jou het best haalbare resultaat. Uiteraard hoort ook het controleren van de koopovereenkomst bij de werkzaamheden. De afrondende inspectie doen we samen met jou, zodat de overdracht van de nieuwe woning echt een feestje wordt!

Team woonaccent westerbork hoogeveen

Huis kopen Westerbork

Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel ons op 0593 - 33 33 34, stuur ons een email op westerbork@woonaccent.nl of vul het onderstaande formulier in.

Gratis informatiegesprek met onze aankoopmakelaar

Team Woonaccent Westerbork

Wat onze klanten vinden:

10 Dick van der wel 10 jan. 2019

Zeer professionele en plezierige makelaar, die we in de afgelopen jaren zowel als aankoop als als verkoopmakelaar hebben gebruikt tot hele grote tevredenheid. Mark Kerssies kent de lokale markt heel...

8.5 Anoniem Leemskoel 22 06 jul. 2021

In het begin was er even een misverstand en werd de woning van de buurman op de plattegrond aangegeven. En daarbij ook het aantal kamers, dat verschilde.

8.0 Dhr. Streek 16 jun. 2020

Begeleiding was uitstekend en het contact met makelaar en medewerkster was vriendelijk. Geen spijt van deze keuze gehad.

10 Dhr. Roos 05 apr. 2020

Was goed op de hoogte van de lokale vraag naar woningen. Beloofde een snelle verkoop tegen een goede prijs. Hij maakte het helemaal waar.

9.5 Dhr. Van den Berg 30 jan. 2020

Mijn contacten met deze makelaar zijn van langere duur dan alleen de periode van verkoop. Toen ik vier jaar geleden een advies vroeg in verband met het verlengen van de hypotheek kreeg ik dat vlot en...

8.0 Dhr. Span 07 nov. 2019

Goed advies, denken mee met de verkoper, regelen de dingen goed. Misschien zouden ze wat ruimer (buiten Drenthe) een woning-verkoop bekend moeten maken.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Woonaccent Makelaars Westerbork
B.G. van Weezelplein 7
9431 AG Westerbork

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct