Valentijnsactie

Plan een ‘date’ met makelaars Annet of Mark. Zo kom jij er snel achter wat jouw woning waard is en wat jouw verkoopkansen zijn in de huidige markt!
Op funda beoordeeld met: 8,8

Wat is de waarde van jouw huis?

Een reële vraagprijs
Als je jouw huis wilt verkopen dan moet je eerst weten wat de waarde is. En wat een reële vraagprijs is.

Eerste de waarde bepalen
Een waardebepaling is daarom de eerste stap naar een succesvolle verkoop van een woning.
En die krijg je altijd gratis van Woonaccent Makelaars Westerbork.

Date met de Makelaar

Alles van elkaar willen weten, net als een eerste date
Een "date" of verkoopscan omvat echter meer dan alleen een waardebepaling. Hiermee geven wij niet alleen een schatting van de waarde van jouw woning, maar gaan wij ook in op de zwaktes en sterktes van het huis, zodat er een sterke verkoopstrategie wordt neergezet.

Waar jij hulp bij krijgt
De zwaktes zetten wij om in verbetermogelijkheden om de verkoopwaarde te verhogen. De sterktes worden uitgelicht door middel van onze verkoopmiddelen en woningpresentatie.

Plan een date!

Wij stellen de waarde vast

Op welke manier wij de verkoopscan mogen uitvoeren, is aan jou. Bekijk hieronder de drie mogelijkheden op welke manier wij de waarde van jouw woning kunnen vaststellen. Uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Hoe wil jij de eerste date aangaan?

Bij jou thuis
De makelaar komt bij jou thuis. Na een rondleiding door jouw woning licht onze makelaar in een persoonlijk gesprek toe wat de waarde van jouw woning is, maar ook wat de zwaktes en sterktes van het huis zijn, zodat er een sterke verkoopstrategie wordt neergezet. Het gesprek duurt meestal 1 á 2 uurtjes.
Speeddate
Ook voor een speeddate komt de makelaar bij je thuis. Heb jij de behoefte om snel de woningwaarde te achterhalen? Na tien minuten staat onze makelaar weer buiten en komen we binnen 24 uur met een schatting van de waarde van jouw huis.
Telefonisch
Wil je liever eerst telefonisch contact? Ook dat is geen enkel probleem. Op basis van omliggende huizen schatten wij een globale waarde van jouw woning. Er is genoeg ruimte voor vragen tijdens dit gesprek, dus stel deze dan ook gerust.
Daten is weten Woonaccent Westerbork

De verkoopscan: direct een verkoopadvies en waardebepaling

Met de verkoopscan heb je direct helder wat de waarde en verkoopkansen zijn van jouw woning.
Na het aanvragen van de verkoopscan wordt er een afspraak gemaakt met de makelaar om de woning op te nemen.

Hoe wordt de waarde bepaald?
Met behulp van deze analyse ter plaatse en een aanvullend onderzoek naar vergelijkbare woningen en kadastrale gegevens wordt de waarde van jouw huis bepaald.
Een waardebepaling blijft een indicatie, het is dus geen taxatie! Deze waarde hangt van:

  • De staat van onderhoud van de woning
  • Kansen tot woningverbetering
  • Locatie en woonomgeving
  • Actuele hypotheekmogelijkheden

Plan een date!

Vraag de gratis waardebepaling en verkoopscan aan

Eerste afspraak is waarde bepalen
Zodra we weten wat de waarde is van je huis, gaan we naar de volgende stap.

Verkopen of nog even wachten?
Welke verkoopstrategie past het beste bij je huis? Dit advies onderbouwt de makelaar met zijn antwoord op de bovenstaande punten.

Altijd vrijblijvend kennismaken
Wil je een gratis verkoopscan aanvragen? Bel of mail ons gerust om een afspraak in te plannen. Je kunt ook het contactformulier invullen.

Wat onze klanten vinden

10 E vd steen 18 jul. 2024

Zeer tevreden over de Makelaars van Woonaccent Westerbork. Zeer goede dienstverlening en uitstekende communicatie. Net even dat stapje extra zetten om ons te ontzorgen in het verkoopproces maakt dit...

10 Hans rijntjes 16 jul. 2024

Woonaccent heeft onze Recreatiewoning in Westerbork verkocht. Wij zijn heel tevreden over de verkoop. Zij bezitten kennis van zaken. Het team maakt een mooie Brochure en vervolgens gaan ze aan het...

8.0 Dhr. Jac Daamen Het Zwiggelterveld 100 12 jul. 2024

Goed contact en terugkoppeling van zaken. Heeft goede ervaring met aanbod en verkoop van vakantie woningen in de plaats en regio.

10 Jos Ruhl 11 jul. 2024

Door omstandigheden moesten wij ons huis verkopen en aangezien wij Woonaccent Makelaars hadden uitgezocht bij de aankoop van ons huis en wij toen der tijd over hun werkzaamheden zeer enthousiast waren...

10 Dhr. Huizenga Verlengde Middenraai 27 02 jul. 2024

We hadden plannen ons huis te verkopen, en op het juiste moment kwam een direct mail van Woonaccent in de brievenbus. Zeer pro-actief. Van begin tot eind. Communicatie perfect. Ook tijdens alle...

10 Marc Kuiper 25 jun. 2024

De persoonlijke en warme benadering heb ik als zeer prettig ervaren. Het aan- of verkopen van een huis gaat toch altijd gepaard met “rompslomp” en daar waar het uit handen kan worden genomen wordt...

10 Fera Kuiper 25 jun. 2024

Top makelaar! Persoonlijke aandacht. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

10 John Hoogeveen 21 jun. 2024

Zo kan het dus ook. Fijne bezichtiging gehad met Annet Krikke van Woonaccent makelaars. Zij begrijpt dat je geen krentebol bij de bakker komt halen maar mogelijk de grootste uitgave in je leven gaat...

7.5 Anoniem Het Zwiggelterveld 45 07 mei 2024

Potentiële kopers gavan meermaals aan dat het moeilijk was om een afspraak voor een bezichtiging te maken.

10 Apollo smit Het Zwiggelterveld 106 02 mei 2024

Vanaf het begin zeer fijn contact met Mark, Annet en Jessica. zij hebben ons prima geadviseerd en hebben alles gedaan wat in hun vermogen lag om ons pand te verkopen. Door de verhoging van de...

Gratis waardebepaling aanvragen

Mark of Annet komt graag bij je langs

Neem via het bovenstaande formulier contact op met onze makelaars. Wij bellen je binnen 1 werkdag om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.


Naar formulier

Woonaccent Makelaars Westerbork
B.G. van Weezelplein 7
9431 AG Westerbork

Back to top