Mijn favorieten

 


Heb je een leuk huis in Drenthe gezien? 

Neem dan de aankoopmakelaar van Woonaccent Westerbork mee!

Snel naar het contactformulier.

Vaak weet je in de eerste minuten al of je echt een klik hebt met het huis. Je begint in gedachten je meubels in de kamers te plaatsen, sloopt misschien al een muurtje voor extra ruimte en je ziet jezelf al aan de keukentafel zitten....

Als een huis dat soort gevoelens bij je oproept, komen er automatisch vragen bij je op. Want wat is de volgende stap als je verliefd bent geworden op een huis?

 

De aankoopmakelaar biedt uitkomst

Het kopen van een huis is niet zomaar iets en omdat het één van de grootste aankopen van je leven is, is het zonde om teveel risico te lopen.

  • Wat is de reële waarde van het huis? 
  • Wat en hoe moet ik bieden? 
  • Hoe ziet een aankooptraject eruit? 
  • Kun je alle risico's uitsluiten?
  • Wat zijn de juridische aspecten of valkuilen? 


Wanneer je aan het zoeken bent naar een woning in Westerbork of Beilen passeren al deze vragen de revue. Wij geven met onze aankoopdienstverlening een antwoord op al jouw vragen. Wij helpen je graag verder naar een volgende stap, een stap dichterbij jouw droomhuis! Neem nu contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of bel ons direct op 0593-333334.
  

Adviesgesprek voor het aankopen van een woning in Drenthe

aankoopmakelaar Westerbork
 

De opbrengst van een aankoopmakelaar 

Bij het zoeken naar een huis, tijdens het onderhandelingsproces of na de aankoop van een woning in Drenthe biedt Woonaccent Makelaars Westerbork toegevoegde waarde. Wat onze dienstverlening kan toevoegen? Onze aankoopmakelaars zorgen voor:


 Besparing in tijd door uitbesteding 1e bezichtiging

 Resulterend in een selectie in huizen die écht aan jouw wensen voldoet

 Objectiviteit tijdens het gehele aankoopproces
 

 Deskundig advies 

 Scherpe prijs door strategische onderhandeling

 Professionele juridische ondersteuningWaar wacht je nog op? Kom onder het genot van een kop koffie eens kennismaken en een gratis advies inwinnen. 

Afspraak maken voor aankoopbegeleiding in Westerbork                                                                                                                                      
                                                                                                    
 

                                                                                         

 

Onze klanten geven een 8.1 


op onze aankoop dienstverlening 


Klantreviews aankoopdienstverlening Woonaccent Makelaars Westerbork

 

 

Waarom je nu een huis moet kopen

 

Historisch lage hypotheekrente 

De hypotheekrente is nog nooit zo laag geweest. Dit heeft dan ook een grote invloed op je maandelijkse lasten, waardoor het relatief goedkoop wordt om nu een huis te kopen.

 

Verminderd woningaanbod

Er komen steeds minder nieuwe woningen te koop te staan. Als je er al een tijdje over nadenkt om een nieuw huis te kopen, is het verstandig hier niet te lang mee te wachten, zodat je nog een redelijke keus hebt. De aankoopmakelaars van Woonaccent Makelaars Westerbork kennen de markt in Drenthe en weten welke woningen op de markt komen nog voordat zij op Funda staan. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd een woning vindt die bij jouw wensen past. 


Relatief lage huizenprijzen

Je kunt nu nog profiteren van de lage huizenprijzen die de crisis hebben veroorzaakt. Nu het tij is gekeerd en woningen weer goed worden verkocht, stijgen de prijzen in rap tempo. Jouw droomwoning kopen voor een mooie prijs en lage rente? Wees er dan snel bij.  
 

Wil je meer weten? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan. Hierna kun je beslissen of je baat hebt bij aankoopdienstverlening. 


Waarom je nu een huis moet kopen!

 


Voordelen van een aankoopmakelaar

 
 

 
 


Kennismakingsgesprek aanvragen


Vraag een kennismakingsgesprek aan door het formulier hieronder in te vullen. Direct een afspraak maken? Bel ons dan op 0593-333334. Wij zullen je zo spoedig mogelijk bellen om een afspraak te maken. In het gesprek zetten wij jouw mogelijkheden uiteen en geven wij je meer informatie over het aankoopproces. 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring